Győri Elektromos VSK

Galéria

Vízitúra sportolási lehetőség

 A Győri Vízisport Sportegyesülettel kötött szerződés keretén belül az idei szezonban (májustól szeptemberig) is lehetőségünk van használni a Sportegyesület létesítményét és hajóparkját az alábbi feltételekkel:

Munkanapokon (9.00-19.30) a hajók igénybevételéhez nem kell előzetesen egyeztetni senkivel (hacsak nem egy nagyobb (több mint 4 fő) társasággal szeretnétek vízre szállni), csak a sportköri igazolványt kell magatokkal vinnetek és bemutatnotok.

A hétvégi kölcsönzést legkésőbb péntek délutánig egyeztetni kell Weisz Róberttel (70/330-88-44) vagy Sztanity Lászlóval (20/925-76-22), hogy mikor, és mekkora társasággal szeretnétek a hétvégén túrázni. Ez azért fontos, mert hétvégeken nem biztos, hogy van a telepen olyan személy, aki evezőt tud biztosítani.

Ha valaki igényli, lehetőség van átöltözésre is az öltözőben. Értéket az öltőzőben ne hagyjatok, szükség esetén az ilyen dolgokat az edzők az edzői szobában elzárják.

Az nagyon fontos, hogy mindenki vigye magával a sportköri tagsági igazolványát, mert csak ezzel tudja igazolni, hogy jogosult a hajókölcsönzésre! A hajóért a kölcsönző anyagi felelősséget vállal!

A vizitelepen tartózkodás ideje alatt a házirend betartása az Elektromos tagjaira is kötelező!

Ár: Sportköri tagoknak ingyenes

Amennyiben valakinek kérdése lenne, azt a 30-92-95-289 mobil telefonszámon felteheti Adorján Tibornál.