Győri Elektromos VSK

Galéria

Gyere a Tromosba

Köszöntünk leendő Sportköri tagunk,

A több mint 75 éves múlttal rendelkező Győri Elektromos Vasas Sportkör, röviden győri Tromos a sportolás és aktív kikapcsolódás széles palettáját kínálja tagjainak. Öt szakosztályunk számos lehetőség tartogat számodra is, próbáld ki bátran bármelyiket vagy akár mindegyiket 😊

Mit kell tenned ahhoz, hogy sportköri tag lehessél?

 1. Olvasd át a Sportkör alapszabályzatát a Dokumentumok/Szabályzatok menüpont alatt
 2. Töltsd ki a belépési nyilatkozatot, amit a Dokumentumok/Belépési nyilatkozatok menüpont alatt találsz
 3. Egy igazolványkép kíséretében küldjed meg elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre
 4. Kérjük fizesd be az éves tagdíjat egyösszegben, ami munkavállalók esetében 6 000 Ft, sportolóknak, hozzátartozóknak (szülő, gyermek, nagyszülő) 6 000 Ft. Ha év közben lépsz be, a tagdíj (havi) időarányos részét kell befizetned.
  1. A tagdíjat az alábbi OTP-s bankszámlára tudod utalni: 11737007-22979553
  2. Közleményben a nevedet és az időközben részedre megküldött fényképes tagsági kártya számát kell beírnod
 5. És végül szeretnénk megajándékozni, a 75 éves jubileum alkalmából készült kiadványunkkal, ami remélhetőleg még jobban meghozza a kedved a sportköri életbe való bekapcsolódáshoz 😊


A sportkör által biztosított sportolási lehetőséget partnereinknél a fényképes tagsági kártya felmutatásával tudod igénybe venni, ezért az mindig legyen nálad, ha sportolni mész.

Információs leveleket a fenti email címről fogsz kapni Tóth Anett sportköri titkártól. Ha neked lenne kérdésed, kérjük ugyanezen email címre küldjed meg.

Szakosztályainkról bővebb információkat a szakosztályvezetőktől kaphatsz:

 • Sakk: Bors Sándor – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Asztalitenisz: Papp Zoltán – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Tenisz: Popp Szilárd – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Vizi túra: Adorján Tibor – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Tömegsport: Szabó István László – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


GYERE A TROMOSBA! Találkozzunk a sportpályákon és rendezvényeinken.

Képek a 2022-es eseményről