Győri Elektromos VSK

Galéria

Yakuza Fitness

A szolgáltató napi szinten biztosítja a sportcentrum (ABS vezetett köredzés, CrossCore, Nyújtás vezetett edzés és Aikido vezetett edzés) órák látogathatóságát, napi létszámkorlátozás nélkül.

A Sportkör tagjai a lenti táblázatban szereplő szolgáltatások használati díjából a „Sportköri tag fizeti” összeget a recepciónál rendezik.

Szolgáltatás Szolgáltatás ára
Szolgáltatás díja összesen Sportköri tag fizeti Győri Elektromos Sportkör fizeti
Crosscore 1.450,- Ft/fő 1.050,- Ft/fő 400,- Ft/fő
ABS 1.450,- Ft/fő 1.050,- Ft/fő 400,- Ft/fő
Nyújtás 1.450,- Ft/fő 1.050,- Ft/fő 400,- Ft/fő
Aikido 1.450,- Ft/fő 1.050,- Ft/fő 400,- Ft/fő

Fontos információ még, hogy minden edzeni vágyó sportköri tagunkat az első látogatásakor a Yakuza clubban rendszeresített elektronikus tagsági rendszerbe beléptetnek. A regisztrációs kártyának a birtokában mindenkinek lehetősége lesz az edzés időpontját neten keresztül előjegyezni. Ennek van egy egyszeri költsége: 2.500,- Ft

A Győri Elektromos Vasas Sportkör tagjai fényképpel ellátott sportköri igazolványuk bemutatásával igazolják jogosultságukat a Club használatára, és a Club pultjánál található nyilvántartásban sport/óra típusa + dátum + aláírásukkal igazolják a felhasználást. A sportköri igazolvány érvényességét, a kártya hátoldalán található, megfelelő évszámú érvényességi matrica igazolja.

A Sportkör vállalja, hogy valamennyi sportköri tagját tájékoztatja, hogy a sportlétesítménybe való érkezéskor kötelesek tagsági igazolványukat a recepción azonosítás céljából felmutatni.

Yakuza Fitness honlapja: https://www.yakuzafitness.hu/